Home

Theater met natuur als podium

’n Bries is een avontuurlijk gezelschap dat kunst, theater en natuurbeleving integreert tot een totaalervaring. ‘n Bries werkt autonoom aan theatervoorstellingen in de natuur voor kinderen en volwassenen. In het voorjaar vind je ons op het Eiland van Brienenoord met  educatie voor basisscholen en familievoorstellingen.

Voorjaar 2021: Vlieg en Taal

Taal leer je het snelst als je in beweging bent. Als je buiten bent en als je geïnspireerd en verwonderd raakt. Het lijkt vanzelf te gaan, zoals een vogel vliegt en een dichter dicht…

In mei en juni 2021 nemen ‘Vlieg’ en ‘Taal’ de basisschoolkinderen uit groep 4, 5 en 6 mee naar het eiland van Brienenoord in de nieuwe voorstelling van ’n Bries. Met interactief theater worden de kinderen betrokken bij de natuur en leren ze taal.

Dichter Taal laat hen zien dat hij de natuur nodig heeft om tot (muzikale) gedichten te komen. Vlieg is een vreemde vogel die de kinderen inwijdt in het vogelbestaan. De personages maken de kinderen tot karakters en mede-makers van de voorstelling en de taal die erin voorkomt.

Fondsen

De voorstellingen van ’n Bries worden mogelijk gemaakt door deze fondsen:

Nieuwsbrief

Wil je weten waar en wanneer wij spelen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

* indicates required