Word vriend van ’n Bries

klimmen

’n Bries bestaat dankzij giften en fondsen. Wilt u helpen om kinderen via onze theatervoorstellingen in contact te brengen met de natuur? Steun ons dan door vriend te worden. ’n Bries heeft de ANBI-status. Daarmee is uw gift fiscaal aftrekbaar. Als dank voor uw steun krijgt u als vriend van ’n Bries een exclusieve rondleiding op het Eiland van Brienenoord.

Mail: eenbries@gmail.com
IBAN: NL50TRIO 0254696015
RSIN: 851518126
t.n.v. Stichting ’n Bries te Rotterdam.

’n Bries stimuleert Cultuur en Natuur op een unieke plek in Rotterdam en dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen in contact brengen met de natuur.

Jaarverslagen

Stichting ’n Bries Financieel Jaarverslag 2017

Stichting ’n Bries Financieel Jaarverslag 2016

Stichting ’n Bries Inhoudelijk Jaarverslag 2016

 

ANBI_zk_FC_blauw

’n Bries heeft de ANBI status.

Giften die via Stichting ’n Bries worden gedaan, kunt u binnen de daarvoor geldende regels van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken. Met name voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren, is dit interessant. Bij de aftrekbaarheid van een gift moet u wel met een aantal zaken rekening houden. De waarde van de tegenprestatie mag niet hoger zijn dan 10% van de gift. Is de tegenprestatie wel groter, dan is het handig deze los te koppelen van de gift. Dan moet u namelijk BTW afdragen over de tegenprestatie. Deze BTW wordt uiteraard afgedragen door de leverancier van de tegenprestatie. Bij een donatie van € 100 waar een tegenprestatie van € 40 tegenover staat is de daadwerkelijke gift € 60. Over de € 40 moet een BTW worden betaald van 21%.

Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]