Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
+
Slide background

Nieuwe voorstelling: Be in Vloed

In 2019 werkt ’n Bries samen met vier kunstenaars aan een nieuwe voorstelling: ‘Be in Vloed’. In deze voorstelling krijgen kinderen nog meer invloed en spelen we met de natuur en de getijden van het Eiland van Brienenoord. Binnenkort meer informatie.

’n Bries speelt in Utrecht

’n Bries speelt van 21 t/m 26 april de interactieve familievoorstelling 'Das' in Utrecht. Een theatervoorstelling in het Gagelbos voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. Op 21 april is er een openbaar toegankelijke familievoorstelling en de week erna bezoeken verschillende scholen de theatervoorstelling als excursie. Na de voorstelling kunnen kinderen meedoen met een workshop om de natuur op een bijzondere manier te beleven. De speeldata en meer informatie over de bijzondere speellocatie vind je in onze agenda.

Met BUZZ 010 op excursie naar het Eiland van Brienenoord

Een excursie naar het Eiland van Brienenoord is nu nog toegankelijker voor basisscholen in Rotterdam. Buzz010  van de gemeente Rotterdam zorgt voor gratis busvervoer voor basisscholen die een excursie van 'n Bries op het Eiland van Brienenoord boeken. Dankzij deze samenwerking is het ontdekken van dit prachtige geheime eiland, midden in Rotterdam-Zuid, nog bereikbaarder geworden voor scholen in heel Rotterdam en omstreken.

Kijk op Buzz010 voor meer informatie.

’n Bries is terug op het Brienenoordeiland

In Mei en Juni speelt ’n Bries de interactieve voorstelling ‘Waait’ op het groene Brienenoordeiland voor lagere scholen uit de buurt. We hebben er zin in en zijn volop bezig met de voorbereidingen.

 

Scholen en Familiedag Brienenoordeiland ‘Waait’ 2017

Scholen en Familiedag voorstelling ‘Waait’ op Zo 18 juni om 14.00 uur Brienenoordeiland verzamelen groen bruggetje

Schiebroek en Hill’berg 2017

’n Bries speelt ‘Waait’ eind april in het Schiebroekse park voor scholen en op 22 april Familiedag voor iedereen, vlakbij Natuur Talent zie agenda.

Dit jaar kunst in de natuur

Na de familievoorstellingen toont kunstenaar Egied Simons zijn installatie ‘Dagvangst’. Het publiek wordt actief betrokken bij zijn kunstwerk. Lees meer.

Première voorstelling Waait

Op 29 april om 14.00 uur zal op het Brienenoordeiland de voorstelling waait in première gaan
Iedereen is van Harte Welkom. verzamelen bij het groene bruggetje, ingang eiland.

Nieuwe Projectcoördinator

Uit onze sollicitaties is als projectcoördinator Susana Pedrosa gekozen.

Zij heeft ruime ervaring op het gebied van Cultuur en Kunst, een breed netwerk en ruime ervaring in het opzetten van kunstprojecten, zowel internationaal als lokaal.

Ze zal begin juni aan de slag gaan, we zijn blij met haar komst bij ’n Bries.

’n Bries in Rijswijk

’n Bries heeft in september 2015 een pilot in Rijswijk op landgoed Ter Werve voor zes scholen in de buurt. Er is hier grote belangstelling voor
Er wordt zo weer een hele nieuwe doelgroep uitgenodigd om deel te nemen aan het natuurproject ’n Bries.